Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

De Bunte Projecten

Kwaliteit, zelfstandigheid en een prettige sfeer. Dit zijn enkele kernpunten van De Bunte Projecten, een zelfstandige onafhankelijke projectontwikkelaar met verstand van vastgoedontwikkeling. Onze naam komt voort uit de naam van onze karakteristieke en vertrouwde huisvesting ‘De Bunte’ aan de Amsterdamseweg te Ede.

Bij alle projecten die wij realiseren vormt de eindgebruiker het vertrek- en eindpunt. Uw wensen en eisen vormen steeds de basis waarop wordt gebouwd, want het wordt tenslotte uw woning en daar richt De Bunte Projecten zich volledig op. We onderscheiden ons door kwalitatief hoogwaardige stedenbouw en architectuur en dit allemaal toegespitst op de huidige en toekomstige wensen en eisen van de bewoners en gebruikers. Bij de ontwikkeling heeft De Bunte Projecten zich hier aan gehouden en een dynamische wijk ontwikkeld voor jong en oud, voor elk wat wils.

Referentieprojecten
De Bunte heeft in de afgelopen jaren meerdere succesvolle nieuwbouwprojecten gerealiseerd.

Regionale voorbeelden hiervan zijn:
1 De Molenpol te Lunteren
2 Rengerswetering te Bunschoten-Spakenburg
3 Kromme Akker te Voorthuizen
4 Hof van Callenbroeck te Barneveld