Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Gemeente Renswoude

Wonen in een prachtige omgeving, met de voorzieningen binnen handbereik: dat is wonen op Beekweide! In deze ruim opgezette nieuwbouwwijk zijn in de achterliggende jaren ongeveer 120 woningen in verschillende fases gerealiseerd. De gemeente Renswoude heeft de ambitie om de komende jaren te groeien. Ik ben als wethouder ruimtelijke ordening en ontwikkeling blij dat, ondanks de economische omstandigheden, in Renswoude positieve ontwikkelingen op gang gebracht zijn. De woningen in het plan Beekweide dragen daar ook aan bij.

Met de fase Watersnipweide worden er weer 19 mooie woningen gerealiseerd op Beekweide. De ontwikkeling van deze fase is tot stand gekomen in een co-creatie tussen de gemeente Renswoude en De Bunte Projecten uit Ede. Opvallend was de vlekkeloze samenwerking tussen de gemeente en de projectontwikkelaar. Graag wil ik hierbij benadrukken dat veel dank verschuldigd is aan burgemeester Dekker, die in zijn functie één van de initiators is van deze samenwerking.

De Bunte Projecten stond voor de uitdaging om binnen het segment van rijwoningen de juiste afwisseling in woningtypen te ontwikkelen die aansluiten bij de verschillende woonwensen. En dat is gelukt! Er is diversiteit in woningtypen en prijsklassen met een kwalitatieve uitstraling, passend in de omgeving. De stijlvolle architectuur, in combinatie met de diversiteit aan woningtypen, en de aantrekkelijke ligging – in de nabijheid van de diverse voorzieningen in Renswoude – zorgen voor een kloppend geheel.

Ik wens u, als potentiële koper van een woning, veel genoegen bij het verder uitwerken van uw plannen en hopelijk voor straks: veel woongenot op deze prachtige en unieke woonlocatie in Renswoude.


Dick Vlastuin
Wethouder
Gemeente Renswoude