Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Nieuwbouw Beekweide weer van start!

De uitbreidingswijk Beekweide is een co-creatie van Gemeente Renswoude en De Bunte Projecten uit Ede. Momenteel wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van fase ’Watersnipweide’, gelegen aan de gelijknamige straat.

Deze fase bestaat uit 19 rijwoningen, waarvan 8 hoekwoningen. De grootte van de woningen varieert, alsmede de architectuur. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels en bevinden zich aan de rand van het gezellige dorp Renswoude.

Waarnemend burgemeester mevrouw A.E.H. van der Kolk en C. de Jong, directeur van De Bunte Projecten, tekenden de overeenkomst. Verantwoordelijk wethouder Dick Vlastuin is verheugd dat er weer wordt gestart met de verdere ontwikkeling van nieuwbouwproject Beekweide.

Belangstellenden kunnen zich geheel vrijblijvend aanmelden via het formulier hiernaast en zullen periodiek worden geïnformeerd over de ontwikkelingen.