Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Start bouw derde fase Beekweide Renswoude

Aan de rand van Renswoude ontwikkelt De Bunte Projecten in co-creatie met gemeente Renswoude de uitbreidingswijk Beekweide. Inmiddels is gestart met de bouwwerkzaamheden van de derde fase. Hieraan ging een symbolisch startsein vooraf.

De officiële handeling die symbool stond voor deze start bouw werd verricht door de nieuwe burgemeester van gemeente Renswoude, mevrouw P. Doornenbal - Van der Vlist. Onder toeziend oog van diverse genodigden werd een kanonschot gelost als moment van start bouw. Deze fase bestaat uit 16 koopwoningen en 20 huurwoningen. De woningen bieden straks veel woongenot aan onder andere jonge gezinnen. Het project ontwikkelt zich gestaag tot een bijzonder kindvriendelijke woonwijk op gunstige afstand van diverse sociale voorzieningen. 

Start verkoop fase 4
Als gevolg van de aanhoudende behoefte naar woonruimte in de gemeente Renswoude is de vierde fase reeds ontwikkeld. Deze fase bestaat uit 6 drie-onder-een-kapwoningen, 7 rijwoningen en 2 halfvrijstaande woningen. Deze woningen gaan 27 oktober aanstaande in de verkoop. Daartoe is een speciale verkoopavond geïnitieerd in het gemeentehuis van Renswoude. Belangstellenden kunnen terecht van 19.00 tot 20.30 uur op Dorpsstraat 4 te Renswoude. Hier zal meer informatie over de woningen worden verstrekt en wordt de rijk geïllustreerde verkoopbrochure uitgereikt.