Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Start bouw Watersnipweide Renswoude

Nieuwbouwwijk Beekweide in Renswoude blijft groeien. Dinsdag 17 februari jongstleden vond het officiële moment ‘start bouw’ plaats onder brede belangstelling van toekomstige bewoners.

Met een korte toespraak en het symbolisch plaatsen van een vloerplaat kondigde wethouder Dick Vlastuin van gemeente Renswoude de officiële start bouw aan. Vlastuin, verantwoordelijk voor ruimtelijke ordening en ontwikkeling, sprak van een goede samenwerking tussen gemeente Renswoude, projectontwikkelaar De Bunte uit Ede en bouwbedrijf Van Grootheest, eveneens uit Ede. Hij wenste de toekomstige bewoners veel woongenot toe en gaf aan blij te zijn met de uitbreiding van plan Beekweide. Op een mooi gelegen locatie ontwikkelt zich een fraaie woonwijk welke ruimte biedt voor bewoners van alle leeftijden. Ook voor starters blijkt Watersnipweide een uitgelezen kans te zijn.

Projectmakelaar Ab Gaasbeek uit Renswoude geeft aan dat de verkoop voorspoedig verloopt. Op dit moment zijn nog slechts enkele woningen te koop. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de projectwebsite te bezoeken: www.woneninbeekweide.nl