Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Verkoopavond nieuwbouw Renswoude druk bezocht

De gemeente Renswoude en De Bunte Projecten luidde dinsdagavond 27 mei jl. de verkoop in van 19 rijwoningen. Het nieuwbouwproject Beekweide mocht rekenen op overweldigende belangstelling. Jong en oud heeft de moeite genomen om een informatiebrochure te bemachtigen. De Bunte Projecten uit Ede ontwikkelt dit project in co-creatie met de gemeente Renswoude en blikt terug op een goede en gezellige avond.

“Wat opvalt is dat de architectuur en de prijsstelling van de woningen gewaardeerd wordt. We hebben de woningen ontwikkeld volgens de eisen van de actualiteit. Dat betekent dat de kwaliteit van de woningen en het energie-label echt van deze tijd zijn. Ook doen we de huidige woningmarkt een plezier door rijwoningen aan te bieden, getuige het hoge aantal jongere mensen dat de verkoopavond bezocht heeft,” aldus de heer F. Pluimers, projectontwikkelaar van De Bunte Projecten. Het project kenmerkt zich door zijn ruime opzet en wordt gerealiseerd aan de noordzijde van Renswoude. Er worden in deze fase 19 rijwoningen gerealiseerd, waarvan 8 hoekwoningen. De prijzen beginnen bij € 209.950,- vrij op naam.

Verkoopavond gemist?
Belangstellenden kunnen zich nog tot 10 juni 17 uur inschrijven bij Ab Gaasbeek Makelaardij te Renswoude. Hier wordt ook meer informatie verstrekt over deze fase in Beekweide. Geïnteresseerden kunnen dan de rijk geïllustreerde verkoopbrochure in ontvangst nemen.