Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Verkoopavond nieuwbouw Renswoude druk bezocht

Een nieuwe fase van 19 woningen in nieuwbouwproject Beekweide startte woensdagavond 10 juni met de verkoop. De belangstelling voor de nieuwbouwwoningen was groot. Jong en oud heeft de moeite genomen om een informatiebrochure te bemachtigen. Projectontwikkelaar De Bunte Projecten en de gemeente Renswoude blikken  terug op een succesvolle en gezellige avond.
 “We zijn vanzelfsprekend erg blij met de hoge opkomst. Wat opvalt is dat de architectuur en de prijsstelling van de woningen gewaardeerd wordt”, zegt Frank Pluimers van De Bunte Projecten. We hebben 14 rugwoningen, 4 halfvrijstaande- en 1 vrijstaande woningen ontwikkeld met rijke detailleringen en frisse gevelelementen. De prijzen van de rugwoningen beginnen bij €155.000,- v.o.n., de halfvrijstaande vanaf €325.000,- en de vrijstaande van €440.000,- v.o.n.

Kenmerkend voor dit gevarieerde project zijn de unieke rugwoningen die ideaal  zijn voor starters en alleenstaanden. Gelet op de grote belangstelling overwegen de gemeente Renswoude en De Bunte om een vervolg hierop te ontwikkelen. Belangstellenden die de verkoopavond hebben gemist kunnen kijken op www.woneninbeekweide.nl of contact opnemen met Ab Gaasbeek Makelaardij.