Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/woneninbeekweide.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Renswoude - Veilig wonen in kindvriendelijke woonwijk

Midden in de Gelderse Vallei en in het zuidoosten van de provincie Utrecht ligt Renswoude. Dit prachtige kasteeldorp is gelegen tussen enerzijds de beboste heuvels van de Utrechtse Heuvelrug en anderzijds het natuurrijke Veluwe massief. De ligging van Renswoude in de provincie Utrecht is fantastisch, te midden van een groot landelijk en agrarisch gebied, maar ook in de directe omgeving van vele voorzieningen. Door de centrale ligging van Renswoude zijn grote plaatsen als Veenendaal, Ede, Barneveld, Amersfoort en de rijkswegen A1 en A30 binnen enkele minuten bereikbaar. Naast de voorzieningen in de directe omgeving beschikt Renswoude zelf ook over een hoog voorzieningenniveau. 

Renswoude is een jonge gemeente, het aantal jeugdigen (onder de 44 jaar) ligt beduidend hoger dan de rest van de provincie Utrecht. Op dit moment telt de gemeente circa 4900 inwoners. Het centrum van Renswoude biedt een gevarieerd aanbod van voorzieningen. Het aanwezige winkelbestand kan in ruime mate voorzien in de dagelijkse behoeften.

Naast goede detailhandel heeft Renswoude ook een eigen bibliotheek, twee basisscholen en diverse sportvoorzieningen op sportpark De Hokhorst. Niet alleen beschikt Renswoude over een prachtige natuur, maar ook over een aantal stijlvolle monumenten, waarvan de Koepelkerk, de Nieuwe Buurt en natuurlijk Het Kasteel de bekendste zijn.

Renswoude ligt centraal, heeft de beschikking over vele voorzieningen en heeft een prachtige natuurlijke omgeving. Kortom een fijne woonomgeving in een prachtig kasteeldorp.